Verkkolehtiä
 
 

Verkkolehtiä. Lehtiä joita voi lukea netissä. Useimmat päivittäin ilmestyvät sanomalehdet tarjoavat mahdollisuuden lukea netissä lehden sähköistä versiota. Sähköinen versio on yleensä huomattavasti suppeampi kun vastaava paperi lehti, mutta toisaalta verkkolehteä saatetaan päivittää viime hetken uutisilla.

Suuret maakuntalehdet

Helsingin sanomat Pääkaupungin äänenkannattaja Helsingissä ilmestyvä valtakunnallinen Helsingin sanomat, "Hesari" / "HS" , verkkoversiona. Voit myös tilata täydellisen verkkolehden tai ostaa lukuoikeutta vaikka päiväksi.

Aamulehti Alma Median Tampereella ilmestyvän Aamulehden verkkoversio. Myytävänä eri suuruisia "kortteja" eli lukuoikeutta laajempaan verkkonumeroon. Kestotilaajille ja muiden maakuntalehtien tilaajille ilmaisia lukukertoja ja alennuksia laajasta verkkolehdestä.

Satakunnan Kansa Porissa ilmestyvä Satakunnan Kansa "SK". Verkkolehti samoin ehdoin kuin Aamulehti. Puolueetonta uutisointia Ässien kotipeleistä.

Keskisuomalainen Keskisen Suomen ja Jyväskylän äänenkannattaja. Ei ainakaan vielä maksullista verkkolehteä. Ilmainen lehti hyvin laaja ja kattava.

Kaleva Oulussa ilmestyvä Pohjois-Suomen suurin sanomalehti. Kaleva.plus verkkolehden lukuoikeuden voi ostaa tekstiviestillä vaikka päiväksi.

Karjalainen Pohjois-Karjalan ja Joensuun yhteinen maakuntalehti Karjalainen. Ei maksullista versiota.

Turun Sanomat Varsinais-Suomen maakuntalehti Turussa ilmestyvä Turun sanomat. Laaja ilmainen lehti, ei maksullista verkkolehteä.

Lehtitarjous Suuri lehtien tarjouksia listaava sivusto.


<< Pääsivulle (netistä.net)